Sparkle in the dark!

Jag utmanar er alla nu att lysa och glänsa i mörkret!

16-10-16-3

Nu börjar ju höstmörkret verkligen infinna sig redan ganska tidigt på kvällarna och vill påminna er alla om hur otroligt viktigt det är att synas! Nu är det ju inte bara i mörkret vi ska synas utan även i skymningen. Visste ni att fastän man ser bra i skymning, så SYNS man inte så värst bra. De flesta, säkert du också, använder ganska mörka och neutrala färger på ytterkläderna, vilket på långt håll smälter in ganska bra i omgivningen, även i mera tätbebyggda områden. En liten reflex som hänger och slänger på ena sidan är inte alls tillräckligt för att synas. Nej det ska vara ordentligt och gärna på många ställen! Jag har nu lagt på reflexvästen på vagnen också för att vi ska synas ordentligt. Så nu lyser vi i såväl skymning som mörker. Själv har jag har jag ett reflexband som går tvärs över från ena axeln ner till magen och sedan runt ett varv.  Den sydde jag åt mig ifjol, eftersom jag då hade en något rundare och växande mage och ville inte köpa en väst i storlek XL. Nu överväger jag dock att skaffa mig en neongul väst, trots att de inte är så värst snygga MEN i skymningen är det ju faktiskt neonfärgen som syns bra även på långt håll. Och hallå, man ska ju inte på presidentbalen när man är ute i mörkret, men man kan ju glänsa och lysa i alla fall. Jag har också ett reflexband runt yttre foten och idag hängde reflex-älgen på höftet. Den ska egentligen hänga på vagnens handtag, men fick inte fast den någonstans idag så den fick hänga på mig istället.

16-10-16-1

Både vagns-västen och älgen har jag köpt på Clas Ohlson. Tips-tips!!!

16-10-16-2

Jag säger bara sparkle in the dark guys!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s