Hemma hos oss: köket

Som jag lovade igår så ska jag visa upp lite bilder från vårt kök. Vanligtvis är det ganska bra städat i köket, lite disk kommer det ju dagligen och nåt fling- eller grötpaket brukar stå framme, och förstås sprider ju Lillis ut en massa leksaker hela tiden men de plockar jag också ihop några gånger om dagen för att hon ska få sprida ut dem igen…

Köket är verkligen hjärtat i vårt hem. Jag Älskar vårt kök! Det är oftast här vi håller hus både dagtid som när vi har gäster. Klart det finns detaljer som jag skulle ändra på, drömmer t.ex fortfarande om ett vitt kök, men det här är ändå näst intill perfekt. Kan säga att köket var också en stor orsak till varför vi köpte detta hus *hihi*.

19-10-16-1

19-10-16-3
19-10-16-4

19-10-16-2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s