Nattugglan här hej!

Jag som en gång i tiden aldrig hölls vaken om kvällarna och istället var världens morgonmänniska tycker nuförtiden att en av de skönaste stunderna på dygnet är när såväl man som dotter sover och jag får sitta helt själv och läsa bloggar, sticka, dricka något gott eller se på serier medan jag förbereder morgondagens lunch. Visst är det också skönt att krypa ner i sängen samtidigt som Älsklingen men rätt så ofta har jag ännu på gång något då han hår och lägger sig (han stiger ju dessutom upp redan vid klockan sex), och jag vill få lite tid för mig själv för att varva ner efter dagen… Kanske det är något med att man blivit mamma, men tänk att den ena halv timmen – timmen kan kännas så viktig. Får både lite lugn och ro, rensat tankarna och helt enkelt bara vara.

20-10-16

Ikväll sitter jag här med min stickning. Har ju en bit kvar till hälen som ni ser (vilket var mitt mål den här veckan), men Lillis har nu blivit rätt svårnattad (separationsångest-period?) vilket gör att mina kvällar helt går till att sitta och natta eller springa fram och tillbaka till sovrummet för att hon ska sova, så nu känns det som om jag verkligen behöver den lilla halvtimmen för mig själv och min stickning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s