En ny header!

Tyckte det var dags för en ny header igen. Den förra var lite väl somrig med terrassen och blommorna och så kändes den ändå inte riktigt jag (trots att det var från vårt hus…) Så nu kör vi en helt annorlunda…

Ville ha något som speglar mig och bloggen, som man blir glad av direkt man ser den och som inspirerar. Rätt färgsprakande blev den med en vit grund och en färgskala som i huvudsak går i rosa och naturnära färger som beige och grått.

header10-16-5-1

Prylarna på bilden reflekterar över mitt liv, ett litet kaos men ändå på sina platser. Musik, pyssel, mammaliv, blogg, bakning, vardag, diy och lite blingbling finns med, allt om vart annat precis som det ska vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s