Festfrisyr till förlovningsfest

Dagens frisyr fick bli en vattenfalls-fläta. Lockade först hela håret och var fem före att göra en enkel uppsättning, men så tänkte jag att jag ska nu prova göra en vattenfalls-fläta (har inte tidigare lyckats med den då jag inte vetat hur man skulle fläta…). På tredje försöket blev den bra, och tror inte det var sista gången jag flätade heller, för nu när jag fått kläm på den så var den ju riktigt rolig att fläta.

22-10-16-1-1

22-10-16-1-3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s