En stadsdag och två tjejer

Beslöt i morse att idag får bli en riktig stads-dag. Så packade in Lillis och vagnen i bilen och åkte till stan. Några ordentliga planer hade jag inte annat än veckohandel, men innan det skulle vi gå omkring på stan på två. Det låter kanske konstigt att man kan ha en stadsdag på två med en åtta månaders bebis, men vetni det går hur bra som helst! Och jag tyckte det var skönt att komma ut ur huset och bara gå omkring i affärer ett tag. Har påbörjat att hjälpa julgubben lite nu också, med några paket och början på ett par andra så känns som jag är på god väg i år. Kanske jag för en gångs skull inte går och letar paket ännu veckan innan jul, utan då istället kan lugnt gå här hemma och julpyssla och mysa? Kom också hem med en del pysselmaterial till julkorten. Jag vet, jag är i god tid, men för en gångs skull har jag lite jullängtan redan. Kanske det är för att jag inte ännu sjungit några julsånger? Brukar ju börja med sådant redan i augusti-september. Ännu för ett par veckor sedan suckade jag djupt när de tagit fram julchoklad och julpynt i affärer, men nu tycker jag nästan det kunde vara jul redan om några veckor (och så kan julen vara i tre veckor istället…*hihi*)

27-10-16-327-10-16-2

Att vi var på två på stan känns också som ett litet avslut på mammaledigheten, även om jag ännu är ledig en hel vecka. Imorgon inleder vi inskolningen vid dagiset och fortsätter med det nästa vecka och så har vi också inplanerat en lekträff innan jag börjar jobba, så det var egentligen vår sista dag helt på två innan jobb och dagisbestyr påbörjas. Känns verkligen konstigt måste jag medge, att börja inskolningen. Hennes lilla dagisväska är färdigpackad, även om jag inte alls vet vad hon ska ha med, men kanske vi får veta allt sådant imorgon.

27-10-16-4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s