lite ”söndagsprojekt”

Den här dagen har verkligen känts lång. Redan då klockan var två frågade jag ”e int klockan mer än två ännu?”. Men i ett nötskal har jag den här dagen:

 • skruvat upp hyllor och hängt upp Lillis namnskylt i hennes rum. Det blev till slut två fjärilar som fick dekorera skylten. Är själv mycket nöjd med resultatet, eller vad tycker ni?

30-10-16-3

30-10-16-2

 • bakat muffins enligt ett nytt recept (blev supersmarriga, så kanske receptet dyker upp här på bloggen också i nåt skede)

30-10-16-4

 • lagat mat (lax med potatismos *namnam*)
 • krattat löv (urk!!!)
 • gjort en höstdekoration (eller en ”måsatårvå” / ”måsaboll” som jag själv på skämt kallade den, gjord av hönsnät, mossa, lingonris och en ljusslinga)

30-10-16-1

Så en bra och effektiv söndag har det varit, får se om jag nu använt mig av hela morgondagens energi redan idag, (har ju ”ingenting” att göra nu närmaste dagarna…)

 

 

2 kommentarer Lägg till

 1. Rebecca skriver:

  Du effektiva kvinna! Jag har idag… Ööh… tvättat en tvättmaskin kläder och plockat i diskmaskin…. That’s it. 😀 Får alltid världens liiti roko samvete tå ja läser din blogg tå du e så dukti å kreativ! 😉

  1. pernillanilssonwik skriver:

   men veitdu, ja e int allti såhe effektiv, men har ja drive på så gar he 😛 men ja har liti svårt ti bara vara (på gott å ont…) 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s