My birthdaycake

2-11-16-1

Nu ska jag verkligen snåla er riktigt ordentligt. Gjorde ju givetvis en födelsedags tårta åt mig, och den blev sååå god! Ni som känner mig bra vet hur mycket jag bara Älskar choklad, så det är en oskriven regel att mina tårtor är chokladtårtor. Den här gången blev det två olika fyllningar, ena vitchoklad och andra havtorn. Vi fick ju så väldigt mycket havtorn av våra grannar i höst så nu beslöt jag mig för att använda en del, passar ju dessutom jättebra såhär på hösten med den fina gul-orangea färgen. Dekoreringen blev inte som jag först tänkt mig. Hade köpt hem sockermassa att täcka den med, men när jag började breda ut grädd-kvargen runt tårtan slog det mig att jag borde gjort en naked cake, men det var redan för sent då jag hunnit börja breda på kanterna, men istället blev den slät och fin med chokladdekoration (förstås…) Kom också på att jag aldrig haft en tårta som det står ”Happy Birthday Pernilla” på (det gör det ju jämt i filmer…), men nu har jag fått en (fast jag nu fick göra den själv…)

2-11-16-3

2.11.16.4.jpg

2-11-16-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s