TGIF

4-11-16-2

Vad skönt med fredag kväll måste jag medge, även om jag redan nu känner på mig att jag kommer somna i soffan rätt tidigt ikväll. Har alltid fredagar lediga, så det var ju inte så lång arbetsvecka för min del, men blev ändå en rivstart med en lång dag igår och en intensiv vecka med inskolningen till dagiset. Men nu är vi igång på riktigt, och så hoppas vi det kommer gå bra och smärtfritt med dagis och jobb i några veckor innan vi tar jullov. Men som sagt, nu är det fredag och helgen är här. Skönt, för då har jag ju älsklingen hemma hela tiden också. Vi inledde helgen med hemgjorda burgare (bara brödet är köpt..) och nu sitter vi båda bänkade i sofforna. Har laddat upp med choklad och godis och så hoppas jag det kommer någon bra film från tvn. Ha en trevlig kväll!

4-11-16-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s