Att vakna till städat kök…

När jag visade bilder från vårt kök så skrev jag att det oftast är städat i vårt kök, men det finns ett undantag: Söndagskvällar/måndag morgon. Jag orkar oftast inte städa upp i köket på söndagar vilket då resulterar i att det finns disk efter såväl frukost, lunch och middag plus kanske något från då jag gjort måndagens lunchlådor. Så visst är det ostädat här hos oss också…Men igår kväll när jag hade rullat ihop lunchen till idag så tänkte jag bara att: nää, jag vill inte börja hela veckan med att städa upp allt det här! Så sagt (tänkt) och gjort så offrade jag en stund av sömnen för att städa upp köket innan jag gick och lade mig, och det var nog bra prioriterade tjugo-trettio minuter det, för det är ju bara såååå mycket skönare att inleda veckan i ett städat kök och äta frukost i lugn och ro. Borde nog bli bättre på att städa upp köket alla kvällar trots att man ibland inte orkar, för det känns så mycket bättre nästa morgon när man inte har disk eller sopor som luktar, en diskmaskin som borde tömmas och fyllas och ytor torkas av…

7-11-16-1

7-11-16-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s