Jag, gitarren och instrumentväskan…

julie-andrews-is-trippin-ballz

Idag fick jag igen känna mig som Maria i the Sound of Music. Något jag alltid lite gör när jag kommer gående med gitarren i ena handen och instrumentväskan i den andra och går till dagiset där jag håller musiklekis. Borde nästan ha sjungit ”I have confidence” på vägen dit, bara för att…

Oj vet ni, barnen var också så glada när jag kom, och skulle gärna berättat allt som hänt under nästan ett år jag varit borta. Jag blev riktigt varm i hjärtat över hur väl de tog emot mig igen och hur fint de sjöng! Och lite förvånad över mig själv var jag också när jag märkte hur bra sångerna sitter för mig på gitarren, även om jag inte rört den sedan kursen tog jullov i slutet av november ifjol. Jag kan medge att jag inte är världens bästa gitarrist men så pass bra kan jag att jag kan ha musiklekis och spela med gitarren i en del av sångerna. Ska nog lära mig  Do-Re-Mi på gitarr också så kan vi sjunga den också….

8497894673

(google står för bilderna denna gång…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s