Trerätters farsdagsmiddag

Vi har haft en härlig början på helgen. Igår körde vi med Lillis till hemstaden för att systeryster Sofiafiah med familj kommit hem över helgen från Sverige så vi åkte för att leka lite. Blev bus, lek, prat och mat den eftermiddagen/kvällen tills min Lillis var så trött att det nog var dags att åka hem igen.

12.11.16.4.jpg

Idag har vi igen åkt till hemstaden, denna gång hela lilla familjen, men idag var våra pappor i fokus då vi åt trerätters middag allesammans. Mamma och Pappa, Mialinnea med familj, Sofiafiah med familj och sedan vi. Vi har blivit rätt så många runt middagsbordet med åren, åtta vuxna två barn och två bebisar är vi för tillfället, och nu var vi ju bara familjen ändå. Men det är ju så roligt det också!

Mamma hade gjort en underbart god middag bestående av jordärtskockssoppa med knaperstekt bacon till förrätt, slottsstek med gräddpotatis till huvudrätt och havtorns cheesecake till efterrätt (pappas önskemål). Måste säga att jag kunde nästan leva på jordärtskockssoppa, så god var den! Det är nog något jag kommer börja själv också.

12-11-16-1

12-11-16-2

12-11-16-5

Våra minstingar lekte också ganska bra tillsammans, men mest med varsin leksak på samma plats ändå. Ibland var leksaken den andra hade lite intressantare än den man hade själv, ibland skulle de visa varandra vad de lärt sig (som att stiga upp och stå) och ibland kröp de iväg åt varsitt håll. Fast söta är de ju tillsammans där de leker. De är ju jämngamla så får se om de i framtiden hur mycket bus de hittar på…

12-11-16-3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s