Första farsdagen

Idag firar vi farsdag. Älsklingens första farsdag dessutom. Lillis och jag uppvaktade honom med frukost och presenter på sängen. Jag snabb bakade (fuskbakade med färdiga bottnar) imorse två minitårtor till oss, blev verkligen inte de vackraste skapelser men man gör så gott man kan med en fröken klängande längs benet. Sedan kokade vi kaffe och gjorde smörgåsar åt honom och gick upp med det och presenterna. Lillis hade gjort det absolut gulligaste kortet till honom på dagis (hur de lyckast få ett handavtryck av henne som ser så fint ut är ett mysterium för man får inte hålla i hennes händer typ)…men urgulligt är det!

13-11-16-1

13-11-16-2

Min far firade vi ju redan igår med trerätters middag  och idag ska vi åka och fira svärfar istället. Hoppas ni alla har en finfin farsdag och grattis alla pappor!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s