Årets första glögg

Lördagkväll och en kopp glögg kokad på egen äppelmust, årets första glögg dessutom, bara pepparkakorna som saknas. Frågade Älsklingen idag om jag får hänga upp julstjärnorna i fönstret och han gav mej bara en blick och frågade redan? Vi är inte alls lika jul-fantaster vi två, han skulle säkert vilja vänta till någon gång i december (om jag gissar rätt), men jag skulle kunna hänga upp dem redan igår. Så om vi kompromissar och hänger upp dem till lillajul, så någon gång nästa vecka då eller hur?

19.11.16.2.jpg

Vi var idag och hälsade på släktens nykomling. En liten mini-prinsessa som bara var en vecka gammal. Tänk att det bara är nio månader sedan vår lillsessa var så liten, hade redan glömt hur liten och lätt hon var att hålla i. Nu var dessutom denna lilla fröken lättare än vad vår fröken var, men jag har ju ändå vant mig vid vår nio-kilos bebis (eller vad hon nu väger för tillfället..). Men sockersöt var hon!

 19-11-16-1

Handen är vår Lillis när hon var lika liten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s