Söndagsbastu med hårvård

Här på backen har vi just badat söndagsbastu. Låter som vi gör det varje vecka vilket inte riktigt stämmer men nu som då i alla fall, men det ett suveränt sätt att avsluta veckan. Vi har ju som tidigare nämnt en ved-eldad bastu, vilket jag är sååå glad för, eftersom värmen där är så mycket behagligare än en el-bastu, speciellt nu när jag fått hosta och tappat rösten. Att vara hes är sååå inte min grej, hatar att inte ha kontroll över rösten!  Idag har jag låtit som om jag rökt som en borstbindare i trettio år och druckit några whiskeyn på det också. Tur nog har jag ingen undervisning nästa vecka, så får ju vila rösten lite grann iaf…

20.11.16.jpg

I veckan fick jag mina produkter jag beställt från Dermosil, så passade på att prova på hårmasken Winter Wonder. Såhär direkt efter användningen är jag väldigt nöjd med produkten, och håret känns superlent och skönt. Undrar om jag är lika nöjd imorgon när jag ska göra håret eller om allt bara glider ur händerna på mig.

20-11-16-2

Men nu tar vi natten och vilar upp oss inför en ny vecka! Godnatt gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s