Ljudlös

Alltså är det inte typiskt för en lärare ändå att vara utan röst just den veckan man inte har undervisning? Lite som att man blir sjuk till lov och semester. Att jag har en spelning till helgen tyckte kroppen visst inte att den ska ta i beaktande. Men då tar heller inte jag i beaktande att jag inte har någon röst och övar ändå. (Och för den som nu hann tänka att jag använder väl inte rösten då jag spelar, så nej det gör jag ju inte MEN det tar nog på kroppen och stämbanden ändå) Borde egentligen vara helt tyst nu ett par dagar, men det går ju liksom inte då man har jobb eller en liten fröken i huset. Finns det någon som har en kur när man tappat rösten? Förkylningskurer kan jag, men det går ju liksom inte på stämbanden det…

21.11.16.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s