Önskelista 2016

I helgen är det lillajul vilket betyder att nedräkningen till julen börjar. Då vi var små var det alltid på lillajul vi lade ut våra listor till tomten, men nu kan jag ju hoppas tomten (eller i alla fall min käre make) läser bloggen istället… Egentligen är jag typ världens sämst på att önska mig saker, men nu har jag för en gångs skull lite jag verkligen vill ha och några saker jag också kan tänka mig.

julkaisu1

På listan finns:

  • en ordentlig Köksmaskin. Tänkte först endast en bakmaskin men när det nu ändå nuförtiden finns så bra maskiner som fungerar för de flesta behov så varför ha en hel massa olika maskiner som tar plats? Dessutom är den rätt så fin också.
  • Biljetter till Phantom of the Opera i Stockholm. Vill såååå gärna se den!
  • en ny Plattång eftersom den jag har (min lilla gulliga) har gått sönder. Får gärna vara en liten en, för den fick jag så fina lockar med…
  • Lite Muminmuggar till köket. Har börjat samla på muggar som går i blått (och grått och turkost), och har redan några stycken men lite påfyllning skulle vara trevligt
  • Sångböcker! Några exempel på önskemål finns på bilden

Det jag gärna också kunde tänka mig är ju givetvis mjuka paket med yllestrumpor eller kläder och nya sängkläder.

Bilder hittade här, här, här och här

ps. vill påminna om julbloggen i december, har ni ännu önskemål så skriv gärna en kommentar. *puss*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s