Produktiv (på ljudlös)

Alltså nu börjar jag bli aningen trött på denna förkylning. Snart är det tre veckor sedan jag blev förkyld igen och i helgen tappade jag ju rösten och den har ännu inte visat tecken på att komma tillbaka. Jag som pratar mycket och behöver rösten i mitt jobb håller på bli smått galen. Visst funkar vardagen relativt bra när man är hes, men så fort jag ska prata lite mera försvinner den mera och jag får hostattacker. Och måste ju säga att det är tur i oturen att jag inte har någon undervisning denna vecka, men redan nästa vecka ska jag ju vara i sångskick igen. Var till HVC idag och pratade med arbetshälsovården och så till labbet för att ta ett svalgprov, men får vänta till fredag innan jag får nåt svar. Så hoppas jag ju ändå rösten skulle komma tillbaka så fort som möjligt ändå…

23.11.16.jpg

Men trots att jag är både röstlös och förkyld har jag känt mig rätt så produktiv på jobbet idag. Har suttit och planerat framåt och känner mig så taggad för vad allt jag har funderat kring idag. Nu gäller det bara att verkställa mina små ”projekt” ett i taget och ta itu med dem. Sedan börjar också ett annat lite större projekt för nästa höst kännas allt mera rätt. …och NEJ för de som lite heller tänkte på ett syskon åt Lillis, för jag vet att några hann tänka den tanken redan. För det första ser jag inte barn som projekt och för det andra tror jag inte jag kommer dela med mig av sådan information här på bloggen om och när vi tänker och vill försöka oss på ett syskon. Nej detta är nog något helt annat och ett projekt som jag egentligen kunde påstå jag är taggad till tusen för. Men mera om det i ett mycket senare skede… Ha en fin onsdagkväll allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s