hälsoupdate

Dagsformen:

Förkyld – Lite grann, känner mest på morgonen

Feber – Nej nej, inte för att jag provat men har inte kännt mig febrig alls

Hosta – Jepjep och mest då jag pratat, på kvällen, på natten och på morgonen (så nästan hela tiden då med andra ord)

Röst – En ganska hes en ännu bara, men kanske jag redan vant mej och tror jag ska låta så här

Halsont – nej inte alls

Ringde om provsvaren från svalgprovet idag och var inget som hon tyckte vi ska undersöka vidare på. Vila, försöka vara tyst, dricka mycket och äta en del surt (som grape och citron) sa hon. Så same old-same old. Men ifall rösten fortfarande är borta på måndag blir det nya prov och säkert ett läkarbesök också… Så vi ska se nu då hur det blir i helgen. Lite svårt att vara tyst och har bestämt att jag vill inte inhibera min spelning på söndag. Lever på burana och huskurer ett tag till och där emellan försöker vi så gott vi kan…

25-11-16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s