Filmmusikskonsert

cinemakonsert

Har idag igen fått bänka mig i orkesterleden. I somras blev jag frågad om jag vill komma och spela med Solf blåsorkester när de har en konsert med filmmusik. Och visst ville jag det! Sopranen Angelika Klas är solist och det utlovas filmmusik för hela slanten, allt från James Bond till finsk filmmusik. Bilden här nedanför är från dagens övningar. Kan ju inte direkt ta bilder imorgon under konserten, men det här är min synvinkel när jag sitter i en orkester. Här övar vi låten For your eyes only, och ja, jag hade ju inte så mycket att spela just här så hann ta en bild…

Så om ni undrar vad ni ska göra imorgon på eftermiddagen så rekommenderar jag att ni kommer till stadshuset i Vasa och njuter av lite fin filmmusik. Och kom då för all del och säg hej åt mig också innan, mellan eller efter konserten.

26-11-16

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s