Tysta hemmamamman

Eftersom rösten fortfarande inte kommit tillbaka helt blev jag sjukskriven den här veckan. Tycker egentligen inte alls om det men sade till läkaren också att jag vill inte men jag måste ju för annars blir det ju bara värre. Problemet med ett jobb där man har rösten som sitt arbetsredskap är ju just att man blir så ”handikappad” när man inte kan använda den som normalt. Men nu hoppas jag verkligen att jag börjar återfå den för jag Vill ju tillbaka till jobbet.

Lillis tycker ju säkert det är skoj att mamma är hemma, inte för att jag tror att hon förstår så mycket, och jag försöker ju vara så tyst som möjligt nu, så det blir ju inte så mycket sång och sagor för tillfället. Lillis å andra sidan pladdrar istället på för oss båda två. Har suttit och lyssnat på julsånger men det är nästan som att strö salt i såren då jag bara vill sätta mig vid pianot och sjunga för fulla muggar. Nåväl kanske nästa vecka…eller innan jul iaf.

wp_20161030_012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s