påbörjat julstädningen…

Har påbörjat julstädningen här hemma hos oss. Städning ja. Inte alls min favoritsysselsättning, så var lite småsur första halvan av dagen…nå nu berodde ju inte mitt dåliga humör endast på städningen utan också på den f**b*n**e  förkylningen som inte vill ge med sig. Rösten har kommit tillbaka någorlunda, men pratar jag för mycket så börjar den försvinna igen. Åkte in via apoteket idag och hämtade lite hostmedicin och tabletter för halsen och rösten så med dom, vila och lite burana så är jag nog tillbaka i jobb på onsdag (förhoppningsvis).

5.12.16.1.jpg

Men städningen ja… Har försökt att följa lite martha-tips och inte städa hela huset på en gång utan lite varje dag så ska vi nog vara klara den här veckan hade jag tänkt. Nå vi får väl se hur det blir med den saken. Dagens saldo är i alla fall:

  • hallen: städade bort sommar och höstkläder och skor, plus att jag äntligen fick ordnat upp och rensat bort från byrån så det ser snyggt ut när man kommer in.
  • Stora skrubben fick sig en liten omgång (blev lite måste eftersom vi skulle få in mera i den då Älsklingen började lägga nytt golv i vårt gamla sovrum)
  • Köket har jag nu städat en omgång, men nu i efterhand känns det inte längre som någon seger eftersom fröken redan hann häva en burk i golvet så får börja tvätta pånytt…

Så nu i efterhand känns det som det är långt kvar innan huset är julstädat, men som sagt ett rum i taget, så i princip är jag ju på god väg då hallen och köket är klara…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s