Finaste stjärnan i Lillis rum

En av de finaste julstjärnorna tycker jag är Nykarleby stjärnan. Kanske inte direkt utseendemässigt, även om den nog är väldigt fin, men främst för att den för mig ger så många fina minnen. Min mamma är hemma från Nykarleby så vi har ju varje julhelg åkt till mormor och morfar och ätit julmiddag och druckit kaffe. Nuförtiden är vi så många i släkten så mormor brukar bjuda oss på kaffe, men det är ändå lika trevligt varje år. Och det är ju det som julen är till för, gemenskapen och traditioner. Nu har vi fått en egen stjärna till oss och den får hänga i Lillis rum där den passar så fint in med sina glada färger.

7-12-16-3

Gjorde också läshörnan lite juligare med en stjärna uppe på tipi-tältet och några domherrar som får hänga där. Ljusslingan har jag ju haft i tältet sedan jag gjorde den, men den gör ju också tältet extra mysigt såhär i vintertider.

7-12-16-2

7-12-16-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s