Tomtedräkt åt Lillis

Sydde upp en tomtedräkt till Lillis. Blev i form av ett par byxor, en tröja och en luva. Tog mall av två plagg hon använder och ritade och klippte mönster av dom och sydde ihop. Det som är skojigt med bebiskläder är att de är så enkla i formen och man behöver inte trixa med passform osv. Luvan blev aningen stor, men hon drar ändå bara bort den hela tiden så det gör inte så mycket.

9-12-16-2

9-12-16-3

Min tjej hade inte tid att vara mannekäng så försökte fota kläderna medan hon lekte bredvid. Var kanske inte så enkelt för hon skulle krypa på dom hela tiden, ta tag i dom och de små tomtarna var ju väldigt roliga.

9-12-16-4

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s