Enkel julkrans

För att höja julstämningen gjorde jag en riktigt enkel julkrans av lingonris som jag hängde upp på kakelugnen. Stommen är gjord av lite grövre galvaniserad järntråd, i form av ett hjärta. Sedan har jag med hjälp av tunnare järntråd fäst lingonris, ett ris (kan man säga det?) åt gången och ganska glest så att den hålls smal och luftig. En rosett av ett fint band och så har man en väldigt fin krans att hänga upp. Inte alls svår, inte stor och maffig och krävs vare sig mycket tid eller ris heller för den delen.

13-12-16-1 13-12-16-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s