Mistletoe

Har i många år avundats den amerikanska traditionen med att hänga upp en mistletoe. Tycker traditionen är så urgullig med att pussas under den. Tyvärr har vi ju inte den traditionen här i vårt land. Inte har vi mistlar heller sådär i varje blomsteraffär (eller?), men jag skulle ändå vilja införa den traditionen här också. I alla fall i vårt hus. Mera kärlek under julen helt enkelt!

Ifjol fick jag faktiskt en förgylld julmistel (designern Georg Jensens julkollektion) i födelsedagspresent av Älsklingen, men den är så fin att den vill jag inte hänga upp i taket i hallen. Så efter att varit småsur att vi inte har mistlar och funderat på att pyssla ihop en kom jag på den briljanta idén att hänga upp lingonris. En nordisk variant helt enkelt, för visst liknar de ju ändå lite? Så nu har vi en liten knippe som hänger i hallen och som man ska pussas och/eller kramas under om man råkar båda stå under den.

16-12-16-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s