Juligt på terrassen

18-12-16-4

Gjorde ju två kransar i år. En till mig själv och en som jag gav bort. Kransen som pryder väggen på terrassen är gjord av både gran-, lingon- och blåbärsris. Så brukar jag alltid spara dekorationerna ur blomsterarrangemang om man råkar få några för de är ju suveräna att använda just vid kransbindning. Så en glittrig ros, lite rönnbär och tre små julkulor fick pryda årets krans, och å givetvis ett par rosetter av rött sidenband. Behövs egentligen inte så mycket för kransen är ju så fin i sig själv.

18-12-16-3

18-12-16-2

Av riset som blev över lade jag en del i krukor på blomsterställningen. Så nu är det riktigt juligt och fint när man kommer in. Med granristomten, ljusbollen och ljus i lyktorna känns det riktigt välkomnande tycker jag!

18-12-16-1

6-11-16-5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s