Playdate

Tre mammor och tre barn har idag haft en riktigt lyckad playdate. Jag hade kokat en sopplunch som vi åt lite turvis då alltid någon av barnen skulle nattas i vagnen eller matas, men sådant är mammalivet. Vi fick ändå prata och skratta i några timmar och lyckades faktist dricka glöggen med rätt så nöjda barn. Alla tre barnen är under ett och ett halvt (under 1år och tre månader för att vara exakt) så de är ju alla i den väldigt nyfikna åldern då allt ska upptäckas. Att leka tillsammans är ju heller inte något som de ännu lärt sig helt men tyckte ändå det gick bättre än förra gången vi träffades (även om leksaken en annan har ser mycket roligare ut än den man själv hade men så är det ju i den åldern och säkert ett tag framöver ännu…) Men en riktigt trevlig dag var det som sagt och är så glad över att jag fått två fina mamma-vänner här på orten även om jag är en inflyttad utböling.

636179480237212927

En kommentar Lägg till

  1. Thessi skriver:

    Ännu på våra mammaträffar med 3,5 åringar är det de andras leksaker som jämt verkar roligare… 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s