Årets julgran

Årets julgran är nog den vackraste julgran vi haft i detta hus. Det är i och för sig endast tre äkta granar vi hittills haft men av alla dom tar nog denna första pris. Den är jämn och fin, ganska tät och fina barr…och så doftar den ju ljuvligt!

Blev så förtjust i lyktan med julgransbollarna så åkte in till stan och köpte nya till granen istället. Så nu blev granen klädd i silver och vitt, till skillnad från rött som den brukar vara klädd i. Men jag är mer än nöjd, tycker den är så fin och harmonisk. Dessutom är det första året vi har riktiga julgransljus i den, eftersom ljusslingan vi brukar ha i granen numera är i Lillis tipi-tält.

23-12-16-1

23-12-16-2

Lillis var med en stund när jag klädde granen, och hittade lådan med de små julgranskulorna och oj vad de var roliga att leka med. Hon har också några gånger krupit till granen och knyckt en kula för att leka med, men själva kvistarna låter hon nog vara (de pickar ju…).

23-12-16-3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s