Lugnet efter julhelgen

Efter en intensiv julhelg (som jag ska försöka knåpa ihop några ord om ikväll) så var det väldigt skönt med en lat-dag igår. Hade två barndomsvänner på besök på eftermiddagen men för övrigt var det väldigt skönt att göra ingenting. Disken och städandet lämnades också tills idag.

28-12-16-2

Inledde också denna dag på bästa vis med att vakna innan dottern helt av mig själv och kunde läsa bloggar i sängen helt i lugn och ro innan hon vaknade (tio minuter senare). När hon sov sin första tupplur tog vi en efterlängtad barnvagnspromenad i ett vilsamt landskap. Så skönt att kunna gå på promenader igen, och så småningom ska jag väl bli i sådan skick att jag kan ta lite löpsteg också och förhoppningsvis också ta mig ut i skidspåret.

28-12-16-1

Men nu ska vi åka till affären för att handla för nyåret. Borde bara bestämma mig vad som ska stå på menyn. Idéer?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s