Stickispiration

December har ju gått till att julpyssla mesta delen av min lediga tid (läs kvällar och dotterns sovturer) men hann faktiskt börja sticka min alldeles första tröja. Mönstret hittade jag redan i oktober och dagen efter hade jag garn hemma också men det tog några veckor innan jag började på. Vet inte varifrån min stickinspiration kommit, om det är mamma, mormor, farmor, äldsta systern, Linda eller Lykkeliten. Men hur som helst så kan jag väl tacka alla för inspirationen för har garn till nästa tröja hör hemma också.

IMG_20161229_173049.jpg

Hade igår tänkt sticka halva dagen, men i slutändan hade jag stickat ett varv, rivit upp det igen (efter att jag rådfrågat min kära mor) och senare på natten stickat varvet igen. Så blev ju inte så mycket men idag har jag hunnit med desto mera och är nu på god väg eftersom jag redan är på magen (stickat uppifrån och ner) så det känns som jag är på vinstsidan trots att över halva tröjan är ogjord ännu. Dessutom känns det som det blir bra!

1483135143902810340681.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s