Slut på lovet

Efter att vi varit på resande fot nästan en vecka känns det konstigt att sådär bara inleda vardagen igen. Att jag dessutom varit ledig nu sedan mitten av december gör ju inte saken lättare. Men sånt är livet, vardagen lurar alltid bakom hörnet, och idag är det jobb och dagis som gäller för oss alla.

Vi hade visserligen en väldigt skön sovmorgon med Lillis imorse utan några väckarklockor som ringde, och kunde inleda dagen i lugn och ro. Men nu borde jag nog verkligen ta itu med både hemmet och dagens jobb. Huset ser ut som en katastrof då vi ännu inte orkat packa upp och tvätta bort. Julen började jag visserligen städa bort igår så någon gran eller tomtar har vi inte längre, men stjärnorna får hänga kvar några dagar ännu. Men månne vi inte också så smångingom får huset i lite mera städat skick samtidigt som vi får vardagen att rulla?

10.1.17.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s