Det var den onsdagen det…

Nu är vårterminen inledd med buller och bång. Har inlett körverksamheten nu vilket betyder två sena kvällar varje vecka. Idag hann jag visserligen stressa upp mig lite för att jag inte hann kopiera upp noterna till kvällens övning och tiden höll på bli lite knapp med dagisavlämning och allt. Men efter en fem-minuter (kort) lunchpaus så hann jag ikapp mig själv.

Onsdagar är för mig kanske den dag som kräver mest energi, både för att den är längst och för att jag har musiklekis då. Att ha en musiklekisgrupp är superkul, men de är väldigt många och har mycket fart i kroppen så att vara ensam med närmare tjugo barn är inte det lättaste alla dagar. Idag gav de visserligen en hel del energi åt mig också som höll ända till kvällen, vilket kanske nog behövdes. Denna mor är nämligen inte riktigt van med att vara alert och kunna undervisa och leda i flera timmar i sträck. Men kanske om några veckor så är vi helt med på alla noter.

Även om onsdagar är både de längsta och tyngsta dagarna så betyder onsdagarna också lite egentid för mig. Jag har nämligen en paus mellan två kurser som inte är tillräckligt lång för att köra hem under men en bra paus då jag brukar gå till biblioteket och sticka eller läsa tidningar, idag det första alternativet. Riktigt skönt kan jag tala om, ska nog visa er hur mitt tröjprojekt framskrider, men inte idag. Nu ska jag resten av kvällen bara sitta i soffan med något varmt att dricka. Hoppas ni haft en fin onsdag och inte blåst bort!

 11.1.17.jpgI brist på bättre bilder får ni en gammal bild från en annan onsdag, men från i höstas
då jag just börjat jobba igen efter mammaledigheten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s