Råkalla januari

Vad är det med denna vinter, ingen snö utan bara plusgrader. Det är januari och det borde vara minus tio och minst en halv meter snö på marken tycker jag. Jag gillar vintern, men absolut inte om det hela tiden ska vara plus och minusgrader om vart annat och gården ser ut som en skrinnskobana. Att vi hade både snö och kyla ett par veckor innan jul var väl för bra för att vara sant för varför skulle det hålla hela vintern? Nej nu har vi istället is över allt, knappt nån snö och en isande kall stormvind istället…Nej virar in mig i en filt, tar på mig yllesockor och mina långa pulsvärmare och dricker en kopp varm kakao.

12.1.17.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s