Tulpaner fredagen till ära

Fredag, sköna lediga fredag. Även om det skulle varit skönt att göra ingenting idag så gapade kylskåpet tomt och tvättkorgen svämmade över. Så dagens sysslor har faktiskt varit handla, diska, tvätta kläder och laga mat. Har också bakat bakat bullar för att vi ska få börja frossa i oss fastlagsbullar också (nå kanske inte frossa ändå, för de flesta åker nog i frysen). Men en riktig hemmafru har jag varit idag…

Fredagen till ära köpte jag hem årets första tulpaner. Lillis hjälpte mig välja färg och dom vita har hon valt, för oavsett vilka färger jag visade så pekade hon på de vita. Sedan tyckte jag så om de mörkare lila så fick bli dom också. Det är så sällan jag köper hem blommor, har ingen tradition med fredagsbuketter här i huset utan lite nu som då istället. Men visst blir man ändå på lite bättre humör av blommor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s