Mitt arbets- /hobbyrum

Vårt gamla sovrum fick här i höstas nytt golv och strax innan jul tapetserade jag också upp fondväggen i den. Sedan blev det jul och nyår så mitt hobby-rum projekt lämnade lite på hälft. Men idag fick vi äntligen spikat dit golvlisterna (eller jo, Älsklingen gjorde nog det) och möblerna fick flytta runt lite tills jag var nöjd. Hyllan på bilden har tidigare stått, men jag ville hellre ha den liggande så jag fick mera bänkyta, och den kändes då också mindre skrymmande. Det är konstigt hur det ibland kan kännas så svårt att möblera ett rum så det både ser snyggt och praktiskt ut, då man inte ursprungligen köpt möblerna till just det rummet, (eller ens köpt möblerna själv, dessa har vi fått/ärvt/köpt/långtidsförvarar-vi-åt-systern…). Men är riktigt nöjd hittills fastän det inte blev helt färdig idag. Ska gräva lite till i skåpen för att hitta de sista detaljerna som jag inte hann eller orkade leta efter idag. Men det kommer bli toppen detta rum!

15-1-17-1

15-1-17-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s