Då huvudet snurrar med jobb…

Det är en trött men samtidigt en alert kvinna som lägger huvudet på kudden ikväll. Huvudet är fyllt med jobb, och kommer förmodligen drömma om jobbet också eller sova dåligt och våndas över en del av det som nu snurrar i huvudet. Men kan ju också hoppas att jag får en god natts sömn där problemen löses i sömnen och jag vaknar imorgon till en produktiv dag, helst utan större bekymmer. 


Dagens workselfie. Skjortan/tröjan jag har på mig har jag sytt själv av ett tunt blommigt tyg för ett par år sedan. Kan visa er en bättre bild en annan dag, men nu kallar nog sängen. God natt bästa bloggläsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s