vintern var är du?

Efterlysning: vintern var är du? Ingen snö och plus och minus grader om vart annat. Är det så här det ska vara nuförtiden? Ska vi inte få ha riktiga vintrar längre med mycket snö och minustemperatur som håller rån november fram till mars åtminstone? Kanske jag inte är den största fantasten av minus trettio grader, men nog är det bättre än runt-noll-grader som det är nu hela tiden.

21-1-17-1

Denna bild tog jag för exakt ett år sedan. Härligt vinterväder hade vi då, visserligen tror jag temperaturen låg på -20, men tror nästan jag skulle föredra det till och med en månads tid, istället för denna låtsasvinter med väder som det vore april…

21-1-17-2

Idag så det ut såhär då jag var ute på promenad…var är all snö?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s