Leopardmönstrat

Dagens workselfie och dagens outfit. Fyndade en leopardklänning för endast några få slantar förra veckan, och trots att den inte var så dyr tvekade jag nog innan jag köpte hem den. Är olikt mig att ha djurmönstrat och har inte haft polokrage på flera år, men jag är ändå glad att jag köpte hem klänningen för den är sååå skön på. En superbra jobbklänning! Klackarna är också nygamla, från fb-loppis för endast två euro och knappt använda. Bekväma som bara den är de också, så nu överväger jag att börja ta med dom till skolorna också där jag undervisar istället för yllesockorna jag brukar gå med…

24-1-17

En kommentar Lägg till

  1. Titti skriver:

    Så snyggt! 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s