Fredagkväll i baren

Fredagkväll i detta hus kan betyda hamburgermiddag i en 50-tals diner. Inte för att det ännu skett så ofta, men ikväll när jag lade fram alternativen till middag för Älsklingen så tyckte han att vi kan väl äta i baren idag, så sagt och gjort så dukade vi upp där istället för i köket.

27-1-17-5

För att göra en lång historia kort (för nya läsare) så hade Älsklingen och jag redan när vi bodde i lägenhet i Vasa ett litet extra rum som vi inredde med plåttavlor som vi samlade och ett litet barskåp. När vi flyttade till huset tyckte vi att eftersom vi inte då behövde något barnrum så gjorde vi ett bar-rum istället. Nu har vi gått all-in på stilen och vi har byggt oss både en bardisk och ett diner-hörn med soffa och allt. Så nu är rummet inrett med 50-60 tal och  rock’n roll.

 27-1-17-3

27-1-17-2

27-1-17-4

27-1-17-1

27.1.17.6.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s