Ettårsfoto inspiration

Om lite på en vecka har vi en ettåring i huset. Tänk vad tiden går alltså!!!! Men har suttit och letat inspiration för ettårsfotografering samt fotografer här i trakten. Vi har inte direkt tänk att vi har behov att åka in till en studio för fotografering, men vill ändå ha proffsiga bilder av vår lilla prinsessa och gärna någon familjefoto också. Tyvärr är ju inte vintervädret så idealiskt för utomhusfotografering och med bristen på snö vet jag inte heller hur fina bilder det sist och slutligen blir, men sådant får man väl diskutera med fotografen. Men har ni tips på någon mellan Karleby och Vasa så kommentera gärna!

bilderna har jag hittat på Pinterest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s