Att ha en fotosession med en ettåring…

Ikväll har vi fotat ett-års foton. Vi bokade in fotografen Ann-Britt Pada till en fotosession här hemma hos oss, och nog var det skönt att få ta fotona här hemma och inte behöva stressa iväg till någon studio när Älsklingen kom från jobb. Dessutom fick ju Lillis krypa runt som hon brukar och känna sig hemma istället för att riskera att hon blir blyg, ledsen eller famntroll när vi kommer fram till ett nytt ställe. Att Ann-Britt dessutom var både supertrevlig och tog väldigt fina bilder var ju helt super! Lillis tyckte också minsann om både Ann-Britt och att bli fotad. Hon sprallade, busade, skrattade, gosade, kröp iväg, skulle upp i allas famnar och såg intresserad ut när vi visade några av bilderna på kameran. Ja en bättre fotosession kunde man inte fått. Väntar med iver på bilderna sedan och tror vi kommer få väldigt svårt att bestämma oss vilka vi sedan vill framkalla, men bättre med för många ändå…

13-2-17

Lite av kvällens rekvisita och Lillis fina klänning. Blir ju mera personliga foton då vi använde oss av det rekvisita vi hade här hemma, och gungstolen blev plötsligt en ny favorit för fröken. Hon fick den till födelsedag av mormor och morfar, och ville inte riktigt sitta i den då, men nu satt hon och studsade så hon fick sådan fart i gungstolen att jag nästan var rädd att hon skulle trilla ur…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s