Pulka och lösa trådar

Söndag kväll och helgen är över, men det har verkligen varit en bra helg tycker jag. Vi har hunnit med i princip allt vi skulle den här helgen, utom en lång barnvagnspromenad men den blev istället till pulkaåkning med Lillis då det snöat så mycket i natt och sedan fick jag lite motion med att skotta gården också. Fröken var så glad att få åka lite pulka, har inte blivit så mycket av denna vinter då snön varit en stor bristvara, men nu snöar det ju mera inatt också så vi får nog åka pulka imorgon också.

19.2.17.1.jpg

Har också fått färdigt stickat min tröja så håller på fästa trådarna så jag kan blocka den imorgon. Det är en hel del trådar att fästa när tröjan är stickad med åtta olika färger och en hel del mönster. Men till nästa helg ska jag nog ha bilder på den till er! Men nu ska jag fästa de sista trådarna och sedan bada lite söndagsbastu… hoppas ni haft en bra helg ni också!

19-2-17-2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s