Min Highland Heather

Min första stickade tröja, ja eller min första stickade klänning för att vara mera exakt! Att jag inte brukar ta mig an de lättaste projekten är inget nytt, oftast gör jag det jag vill istället. Så gick det också denna gång. Hittade ett vackert mönster på Drops Design och ett par dagar senare åkte jag in till Vörå Handarbetsaffär och handlade hem en kasse med garn. Mönstret heter Highland Heather och är stickad med drops garn karisma, men har bytt ut en av originalfärgerna (en senapsgul till mossgrön).

24-2-17-3

24-2-17-2

24-2-17-5

Klänningen är stickad i storlek M och S, började med M men efter axlarna konstaterade jag att S kanske nog är bättre så resten är stickat enligt S. Ändå blev ärmarna på bredare sidan så när jag blockade klänningen försökte jag trycka ihop och dra ut på längden lite så nu är ärmarna lite långa. Men de kommer jag korta av då jag orkar, tills dess får de vara uppvikta…

24-2-17-1

Måste säga att jag är mer än nöjd ändå med min klänning och den kommer väl till användning ännu denna vinter tror jag, och varför inte sedan under kalla sommarkvällar.

24-2-17-4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s