För bröllopsplaneraren

ywp_20170305_001Godmorgon söndag! Såhär i vårtider börjar det bli allt mera aktuellt för bröllopsplaneringar Lagombackan vill tipsa om att på bloggen Lagombackan finns det lite brudbukettsinspiration. Där hittar ni även min underbara brudbukett, blev planerad och bunden vid Lindell flowers i Karleby, ett bra ställe kan jag säga!

tva-ar-sedan-vi-sa-_ja_-till-varandra-%e2%9d%a4-alskar-dej-min-johnny-%e2%9d%a4

Ett annat tips är fotografen Photomoments som tog helt fenomenala bilder av oss! Vi hade ju inte precis tur med vädret då det störtregnade dagen lång och vi fick ta till plan B gällande fotoplatsen, men i slutändan gjorde det inte något…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s