Helt orkeslös

Tanken var inte alls att jag den här veckan skulle vara hemma med ett sjukt barn. Ännu mindre var tanken att jag själv skulle bli så sjuk att mannen måste vara hemma med barnet och mig för att jag är totalt oförmögen att göra något alls. Magsjuka, version deluxe, troligtvis norovirus är inget du önskar ens din värsta fiende. Det tar ut all kraft ur dig. Kroppen värker för att du vilar men du orkar inte ens sitta upp i sängen i mera än typ fem minuter. Symptomen kom på en gång, för ännu igår städade jag huset medan lillfröken sov sig friskare. Idag har jag legat hela dagen i sängen medan min käre man har tagit hand om Lillis och mig. All eloge och kärlek till honom som verkligen finns där och drar det tyngre lasset när jag inte klarar av det.

IMG_20170316_190833_1.jpg

Men nu hoppas vi att kraften sakta börjar återvända och jag skulle vara mera på benen redan imorgon. Helgens planer har redan slopats, sorgligt nog för jag hade sett fram emot helgen, men vill inte riskera att smitta ner någon annan nu och låter istället kroppen återfå sina krafter helt inför nästa vecka.

 

2 kommentarer Lägg till

  1. Rebecca skriver:

    Neej, he e så hemskt! 😦 Minns då ja var gravid i v. 25 å fick noro på he… Huuadå. Krya på dig & minns 48-timmarsregeln! 😉 PS. Lönar sej att köp lite mjölksyrebakterier att ta en kur nu efteråt!

    1. pernillanilssonwik skriver:

      Jo de e int alls roligt 😔 nu insjukna Johnny också så de inte alls roligt, men tur nog tog vi varsin dag som vi e mest sjuka på så kan nån vara me Amanda hela tiden 😉 har ställt in planerna för helgen redan just pga 48 timmars regeln och till tisdag borde vi nog ha tillräckligt många friska timmar för att återgå till jobb och dagis 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s