Banan till frukost….då Lillis själv fick välja…

 

Måste bara dokumentera och dela med mig av morgonens händelse här på bloggen också. Lillis sov i princip hela natten med mig nu när Älsklingen är på jobbresa till grannlandet, och någon gång där halv sju tiden börjar hon vakna och börjar gosa mera med mig och klättrar upp och stå vid sänggaveln och gosar sedan lite till. Såsom hon brukar göra. Näst jag vaknar (kvart före sju) märker jag att nä nu ligger ju fröken och äter någonting. En banan! Fatta att ungen är ett år och ligger och äter en banan som hon själv skalat! (och nej hon hade inte ätit skalet) Hon hade hittat den på våran sänggavel där jag lämnat (och glömt) den dagen innan. Nöjd var hon minsann när hon själv fått välja favoriträtten till morgonmål. Hon förvånar nog en, våran lilla busis! ❤

21.3.17.1.2

Vi rockade också sockor idag, och matchade samtidigt färg och mönster i sockor och övriga kläder. Visst rockar vi sockor ganska ofta, här hemma i alla fall då man inte orkar leta reda på två lika sockor som troligtvis ligger i olika delar av huset, men idag rockade vi medvetet. Olika är bra!

21.3.17.1.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s