Konsten att jonglera

Godmorgon kära läsare! Har liksom inte riktigt tid att tänka på mera än jobb, hem och familj under tisdagar och onsdagar. Trots att jag känner att jag jonglerar ganska bra med mina olika bollar så blir det inte alltid helt jämställt mellan dem. Ibland måste man fokusera aningen mera på vissa bollar för att hålla allt i styr. Denna vecka är det nog jobb-bollen som får mest fokus. Personligen har jag inte något emot det just nu, för det är den tiden på våren då man plötsligt inser att allt faller en i händerna och snart har vi våravslutningen här och kurser ska avslutas. Visst det är ännu några veckor, men som lärare så fokuserar man och tänker hela tiden framåt. Men fastän fokuset ligger ganska mycket på jobb så kan man ju inte helt glömma bort de andra bollarna, de kommer ju ner tur vis allihopa ändå; familj, hemmet, bloggen, hälsan…ja ni förstår, alla borde samspela för att man ska känna att livet rullar på. 

Men nu ska vi ta oss an även denna jobbdag, som inleds på kontoret och avslutas med elever. Sedan kan jag förhoppningsvis koppla bort jobbet lite grann för att vara fullt ut en mamma till vår Lillis ikväll. Men ha en finfin dag så hörs vi mera ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s