Impulsköp är de bästa köpen

Då vi i måndags åkte in till stan för att se på fåtöljer till vinden så var det inte två fåtöljer vi kom hem med, utan med en stor soffa istället…till vardagsrummet dessutom. Hur gick det så? Ja det undrade vi också, men det blev ett impulsköp. Vi hittade inte ens några fåtöljer vi egentligen gillade. Vi hade ett par alternativ men varesig jag eller Älsklingen var särskiljt övertygade om att de skulle vara bra till vinden. Men så hade Älsklingen redan när vi första gången gick in i möbelaffären sett en soffa i förbifarten och konstaterat att ”den skulle passa perfekt till vardagsrummet”. Jag bara ”hmm, jaa…joo” knappt så jag tittat på soffan, men sedan när vi gick tillbaka såg vi på den noggrannare och då var jag nog såld på en gång.

5.4.17.1

5.4.17.2

Soffan var ett kap, verkligen! Snygg färg, fin form, bra storlek och helt perfekt för vårt vardagsrum som dessutom är omöjligt att möblera om på något annat sätt än hur vi har det nu. Dessutom till rejält nedsatt pris (vilket aldrig sitter fel..) Så med liten diskussion kom vi fram till att vi köper en soffa istället. De gamla vi hade var ändå både gamla, slitna och vi båda var beredda att slänga ut dem så fort vi fick chansen. Så nu blev det gjort. Eller de är inte ute ur huset ännu, men inom en vecka ska de nog vara ute, annars åker de på soptippen…typ…

5.4.17.3

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s