Lite mera färg till påsken

13.4.17.2

Nu kan jag väl säga att vi har mera påsk här hos oss, Är visserligen fortfarande inte så värst förtjust i varesig färggranna fjädrar eller gult, men måste medge att de gula och orangea tulpanerna på köksbordet ger energi och bara ropar ut VÅR. Även om snöflingorna faller ner utanför fönstret, så känns det som det är vår, och snön smälter ju fort bort nu, och senast om någon vecka så ska vi väl inte se skymten av snö innan oktober-november (eller vad vet man, kanske vi får snö till midsommar igen..)

…Men jag har också köpt några små påskkycklingar som jag lagt ner i påskgräset och lagt en bukett videkvistar med färggranna fjädrar i vas ute på terrassen. Hmmm, man måste väl nog äta upp de ord jag sagt tidigare. Påsken hos oss är numera mera färggrann, men påsken är ju bara en gång om året och på måndag åker nog alla färggranna fjädrar ner i en låda tills nästa år igen…

13.4.17.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s